Batoane sanatoase, rapide, potrivite pentru o gustare delicioasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecam faina de ovaz cu untul de arahide si cu indulcitor (daca dorim). Daca e prea uscata compozitia se adauga lapte vegetal si daca e prea umeda se adauga faina de ovaz. Faina de ovaz se poate obtine prin macinarea fulgilor de ovaz.
Pe o hartie de copt se intinde "coca" sub forma unui dreptunghi, apoi se introduce in congelator cat timp topim ciocolata.
Topim ciocolata la bain-marie si adaugam peste aceasta o lingura de ulei de cocos pentru a fi mai usor de taiat. Punem ciocolata peste batonul care a fost in congelator, o nivelam cu o spatula si presaram fulgii de cocos.. Se introduce in congelator pana cand ciocolata s-a intarit.
Taiem batonul in bucati egale mai mici si le pastram intr-o caserola in congelator/ frigider.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol amestecam faina de ovaz cu untul de arahide si cu indulcitor (daca dorim). Daca e prea uscata compozitia se adauga lapte vegetal si daca e prea umeda se adauga faina de ovaz. Faina de ovaz se poate obtine prin macinarea fulgilor de ovaz.
Pe o hartie de copt se intinde "coca" sub forma unui dreptunghi, apoi se introduce in congelator cat timp topim ciocolata.
Topim ciocolata la bain-marie si adaugam peste aceasta o lingura de ulei de cocos pentru a fi mai usor de taiat. Punem ciocolata peste batonul care a fost in congelator, o nivelam cu o spatula si presaram fulgii de cocos.. Se introduce in congelator pana cand ciocolata s-a intarit.
Taiem batonul in bucati egale mai mici si le pastram intr-o caserola in congelator/ frigider.