Ciocolata de casă este desertul copilăriei care este îndrăgit de fiecare dintre noi. De fiecare dată când am ocazia, fac ciocolata de casă care este unul dintre deserturile mele preferate. Este simplu de făcut și ai nevoie de doar 4 ingrediente pentru a obține un desert absolut delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală se pun apa, zahărul vanilat și untul și se țin pe foc până când untul se topește, apoi se lasă la răcit .
Laptele praf se amestecă cu cacao iar când siropul din unt și apă s-a răcit, se adaugă peste laptele praf și se amestecă până când compoziția devine închegată.
Toată compoziția se pune într-o tavă sau într-o folie de plastic și se face sul. Se da la frigider pentru minim o ora .
Ingrediente
Indicații
Într-o oală se pun apa, zahărul vanilat și untul și se țin pe foc până când untul se topește, apoi se lasă la răcit .
Laptele praf se amestecă cu cacao iar când siropul din unt și apă s-a răcit, se adaugă peste laptele praf și se amestecă până când compoziția devine închegată.
Toată compoziția se pune într-o tavă sau într-o folie de plastic și se face sul. Se da la frigider pentru minim o ora .