O rețeta de paste super simpla, pentru serile calde de vara ce te duce cu gândul la o vacanța pe meleaguri italiene.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem Pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj in apa cu sare.
Intr-o tigaie adânca călim la foc mic usturoiul cât sa se înmoaie, cu grija sa nu-l ardem.
Peste usturoi adăugăm sarea, roșiile tăiate cubulețe si piperul si gătim pentru 2/3 minute cât sa se înmoaie puțin roșiile.
Scurgem Pastele și le adăugăm peste sosul de roșii cu usturoi.
Tocam busuiocul proaspăt și radem parmezanul. Le adăugăm peste paste și amestecam cu mișcări largi.
Savurăm cu un pahar de vin alb 💫
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Punem Pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj in apa cu sare.
Intr-o tigaie adânca călim la foc mic usturoiul cât sa se înmoaie, cu grija sa nu-l ardem.
Peste usturoi adăugăm sarea, roșiile tăiate cubulețe si piperul si gătim pentru 2/3 minute cât sa se înmoaie puțin roșiile.
Scurgem Pastele și le adăugăm peste sosul de roșii cu usturoi.
Tocam busuiocul proaspăt și radem parmezanul. Le adăugăm peste paste și amestecam cu mișcări largi.
Savurăm cu un pahar de vin alb 💫
Pofta buna!