La dolce vita (vita pe pat de legume)

AutorMihalache.anna
DificultateIntermediar

O rețeta simplu de făcut, de efect, cu tenta mediteraneana, light.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 200 gr Mușchi de vita
 20 gr Unt
 50 gr Salata iceberg
 50 gr Ceapa tăiată rondele
 50 gr Roșii
 20 gr Castraveti
 20 gr Ardei gras rosu
 Sare
 Piper
 1 tbsp Ulei masline extravirgin
 1 tbsp Crema de otet balsamic

Mod de preparare:

1

Tăiem salata iceberg și restul legumelor

2

Intr-o tigaie, la foc mediu, Prăjim intr-o lingura de ulei Bucățile de muschiulet de vita asezonate in prealabil cu sare și piper, câte 2 minute pe fiecare parte. Adăugăm cele 20 de grame de unt, oprim focul și le păstram cu un capac pentru a se îmbina aromele.

3

Așezăm carnea gătită peste patul de salata iceberg și adăugăm peste legumele tăiate in prealabil.

4

Stropim cu o lingura de ulei de masline, și crema de otet balsamic.
Pofta buna!

Ingrediente

 200 gr Mușchi de vita
 20 gr Unt
 50 gr Salata iceberg
 50 gr Ceapa tăiată rondele
 50 gr Roșii
 20 gr Castraveti
 20 gr Ardei gras rosu
 Sare
 Piper
 1 tbsp Ulei masline extravirgin
 1 tbsp Crema de otet balsamic

Indicații

1

Tăiem salata iceberg și restul legumelor

2

Intr-o tigaie, la foc mediu, Prăjim intr-o lingura de ulei Bucățile de muschiulet de vita asezonate in prealabil cu sare și piper, câte 2 minute pe fiecare parte. Adăugăm cele 20 de grame de unt, oprim focul și le păstram cu un capac pentru a se îmbina aromele.

3

Așezăm carnea gătită peste patul de salata iceberg și adăugăm peste legumele tăiate in prealabil.

4

Stropim cu o lingura de ulei de masline, și crema de otet balsamic.
Pofta buna!

Note

La dolce vita (vita pe pat de legume)