Un desert rapid și ușor de facut. Mama îl pregătea de obicei pentru prânzul de duminica 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol, amestecam cu un mixer ouăle, zaharul, zaharul vanilinat, esența de vanilie și sarea, treptat, pana la cea mai mare viteza, pentru câteva minute pana când compoziția își triplează volumul
Cernem faina
Cu ajutorul unei spatule, incorporam faina cu mișcări largi, de jos in sus
Tapetam o tava cu hârtie de copt și turnăm compoziția
Adăugăm deasupra fructele preferate, spălate si tăiate. Combinația de rubarbă și căpșuni ne-a plăcut cel mai mult.
Dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.
Lăsam sa se răcească, o tăiem bucăți și pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol, amestecam cu un mixer ouăle, zaharul, zaharul vanilinat, esența de vanilie și sarea, treptat, pana la cea mai mare viteza, pentru câteva minute pana când compoziția își triplează volumul
Cernem faina
Cu ajutorul unei spatule, incorporam faina cu mișcări largi, de jos in sus
Tapetam o tava cu hârtie de copt și turnăm compoziția
Adăugăm deasupra fructele preferate, spălate si tăiate. Combinația de rubarbă și căpșuni ne-a plăcut cel mai mult.
Dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.
Lăsam sa se răcească, o tăiem bucăți și pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!