Raffaello sunt printre cele mai apreciate bomboane. Combinația dintre nuca de cocos și migdala crocanta din interior este irezistibilă. Va propun o rețetă de bomboane Raffaello care sigur va fi pe placul vostru.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Migdalele se așează într-un castron cu ăla calda și se lasă la înmuiat câteva minute pentru a îndepărta cu ușurință coaja.
Într-o oală se pun la fiert apa și zahărul și se lasă la fiert până când se îngroașă compoziția. La final se adaugă untul.
După ce untul s-a topit, se adaugă 100 g fulgi de cocos și laptele praf și se amestecă până când compoziția devine omogenă.
Se ia cate o linguriță din compoziție, se așează în mijloc o migdala și se formează biluțe. Se tăvălesc prin fulgi de cocos și se lasă la răcit minim o oră.
Ingrediente
Indicații
Migdalele se așează într-un castron cu ăla calda și se lasă la înmuiat câteva minute pentru a îndepărta cu ușurință coaja.
Într-o oală se pun la fiert apa și zahărul și se lasă la fiert până când se îngroașă compoziția. La final se adaugă untul.
După ce untul s-a topit, se adaugă 100 g fulgi de cocos și laptele praf și se amestecă până când compoziția devine omogenă.
Se ia cate o linguriță din compoziție, se așează în mijloc o migdala și se formează biluțe. Se tăvălesc prin fulgi de cocos și se lasă la răcit minim o oră.