Peștele la cuptor este o idee ideala pentru un prânz gustos sau o cină ușoară. Dorada este un pește delicios, cu un gust aparte, care însoțit de o marinadă gustoasă poate fi un deliciu.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Peștele se curăță de solzi și măruntaie daca nu este gata curățat și se spală bine.
Se amesteca uleiul de măsline cu sare, piper, usturoi pisat, ierburi aromatice și zeama de lămâie, se unge peștele cu acest amestec și se lasă la marinat 30-60 de minute.
După ce peștele s-a marinat, se bagă la cuptor (încălzit la 190°C) acoperit cu folie de aluminiu in primele 15 minute după care se mai lasă fără folie încă 15 minute.
Ingrediente
Indicații
Peștele se curăță de solzi și măruntaie daca nu este gata curățat și se spală bine.
Se amesteca uleiul de măsline cu sare, piper, usturoi pisat, ierburi aromatice și zeama de lămâie, se unge peștele cu acest amestec și se lasă la marinat 30-60 de minute.
După ce peștele s-a marinat, se bagă la cuptor (încălzit la 190°C) acoperit cu folie de aluminiu in primele 15 minute după care se mai lasă fără folie încă 15 minute.