Delicioși, simpli, toată familia îi va iubi. Perfecți de oferit cadou și favoriții copiilor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 200 °C.
Topește untul și asează-l deoparte să se răcească.
Amestecă toate ingredientele uscate (făina, ovăzul, zahărul, zahărul vanilat și praful de copt).
Adaugă oul și amestecă bine.
Adaugă untul topit puțin câte puțin și amestecă până obții compoziția unui aluat.
Folosind o lingură de înghețată, crează biluțe de dimensiuni egale pe care să le așezi apoi pe hârtia de copt.
Aplatizează-le folosind o lingură sau propriile degete.
Pune biscuiții la cuptor (după ce ai adăugat bucățile de ciocolată) pentru 20 de minute sau până s-au rumenit frumos.
Ingrediente
Indicații
Preîncălzește cuptorul la 200 °C.
Topește untul și asează-l deoparte să se răcească.
Amestecă toate ingredientele uscate (făina, ovăzul, zahărul, zahărul vanilat și praful de copt).
Adaugă oul și amestecă bine.
Adaugă untul topit puțin câte puțin și amestecă până obții compoziția unui aluat.
Folosind o lingură de înghețată, crează biluțe de dimensiuni egale pe care să le așezi apoi pe hârtia de copt.
Aplatizează-le folosind o lingură sau propriile degete.
Pune biscuiții la cuptor (după ce ai adăugat bucățile de ciocolată) pentru 20 de minute sau până s-au rumenit frumos.