Când spun paste, mă gândesc la ceva fresh, sățios, ușor și rapid de preparat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb pastele cu o linguriță de sare conform timpului specificat pe ambalaj.
Eu le fierb cu 2 minute mai puțin și le țin în apa fierbinte până le amestec cu resul ingredientelor.
Usturoiul, ardeiul kapia și chili se taie în fâșii cât mai subțiri. Curățați bine scoicile de alge și spălați de nisip. Roșiile se taie în patru. Pătrunjelul se toacă mărunt.
În cele 2 linguri de ulei prăjim usturoiul, ardeiul, scoicile și creveții.
Când sunt gata adăugăm pastele și 4 linguri din apa în care au fiert.
Pentru prospețimea și cremozitatea sosului adăugăm la sfârșit cubulețul de unt, roșiile tăiate și pătrunjelul tocat.
Opriți focul, amestecați 1 minut până se topește untul și se omogenizează sosul.
Ingrediente
Indicații
Se fierb pastele cu o linguriță de sare conform timpului specificat pe ambalaj.
Eu le fierb cu 2 minute mai puțin și le țin în apa fierbinte până le amestec cu resul ingredientelor.
Usturoiul, ardeiul kapia și chili se taie în fâșii cât mai subțiri. Curățați bine scoicile de alge și spălați de nisip. Roșiile se taie în patru. Pătrunjelul se toacă mărunt.
În cele 2 linguri de ulei prăjim usturoiul, ardeiul, scoicile și creveții.
Când sunt gata adăugăm pastele și 4 linguri din apa în care au fiert.
Pentru prospețimea și cremozitatea sosului adăugăm la sfârșit cubulețul de unt, roșiile tăiate și pătrunjelul tocat.
Opriți focul, amestecați 1 minut până se topește untul și se omogenizează sosul.