Papanasi

AutorRaul01
DificultateIntermediar

O rețetă simplă de papanasi.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire45 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 1 kg Iaurt
 200 gr Unt
 700 gr Griș
 250 gr Zahar pudră
 6 Ouă
 4 Lămâi
 450 gr Ricotta (brânză dulce)
 Pesmet

Mod de preparare:

1

Se pun toate ingredientele pe foc mic, in afara de ricotta. Se amesteca continuu, până se îngroașă ca un aluat.

2

După ce sa îngroșat bine, adaugam ricotta și lăsăm sa se răcească.

3

Facem bilete mici, pe care le dam prin pesmet iar apoi le dam la cuptor până se întăresc. (in jur de 8 minute la 180°)

Ingrediente

 1 kg Iaurt
 200 gr Unt
 700 gr Griș
 250 gr Zahar pudră
 6 Ouă
 4 Lămâi
 450 gr Ricotta (brânză dulce)
 Pesmet

Indicații

1

Se pun toate ingredientele pe foc mic, in afara de ricotta. Se amesteca continuu, până se îngroașă ca un aluat.

2

După ce sa îngroșat bine, adaugam ricotta și lăsăm sa se răcească.

3

Facem bilete mici, pe care le dam prin pesmet iar apoi le dam la cuptor până se întăresc. (in jur de 8 minute la 180°)

Note

Papanasi