O rețetă simplă de papanasi.
Ingrediente:
1 kg Iaurt
200 gr Unt
700 gr Griș
250 gr Zahar pudră
6 Ouă
4 Lămâi
450 gr Ricotta (brânză dulce)
Pesmet
Mod de preparare:
1
Se pun toate ingredientele pe foc mic, in afara de ricotta. Se amesteca continuu, până se îngroașă ca un aluat.
2
După ce sa îngroșat bine, adaugam ricotta și lăsăm sa se răcească.
3
Facem bilete mici, pe care le dam prin pesmet iar apoi le dam la cuptor până se întăresc. (in jur de 8 minute la 180°)
Ingrediente
1 kg Iaurt
200 gr Unt
700 gr Griș
250 gr Zahar pudră
6 Ouă
4 Lămâi
450 gr Ricotta (brânză dulce)
Pesmet
Indicații
1
Se pun toate ingredientele pe foc mic, in afara de ricotta. Se amesteca continuu, până se îngroașă ca un aluat.
2
După ce sa îngroșat bine, adaugam ricotta și lăsăm sa se răcească.
3
Facem bilete mici, pe care le dam prin pesmet iar apoi le dam la cuptor până se întăresc. (in jur de 8 minute la 180°)