Rețetă delicioasă pentru zilele de post, și nu numai 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se lasă fasolea la înmuiat 24 de ore.
Se fierb legumele împreună cu cimbrul, sare și piper după gust, pana cand sunt moi si fragede.
Legumele fierte se pun în vasul unui blender împreună cu un polonic din zeama în care au fiert și se mixează până la omogenizare.
Se potrivește de sare și piper.
Ceapa tăiată julien o călim în uleiul de măsline după care adăugăm boiaua.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se lasă fasolea la înmuiat 24 de ore.
Se fierb legumele împreună cu cimbrul, sare și piper după gust, pana cand sunt moi si fragede.
Legumele fierte se pun în vasul unui blender împreună cu un polonic din zeama în care au fiert și se mixează până la omogenizare.
Se potrivește de sare și piper.
Ceapa tăiată julien o călim în uleiul de măsline după care adăugăm boiaua.
Poftă bună!