O reteta de tiramisu cu banane foarte simplă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spumăm galbenusurile cu 4 linguri de zahăr, după care albusurile cu 4 linguri de zahăr. Peste galbenusuri adaugam mascarponele, si il spumăm putin.
Amestecăm încet cu albusul bătut.
Inmuiem piscoturile in cafea si le așezăm in vasul respectiv, deasupra punem banane si crema de tiramisu, repetam etapa.
La sfarsit punem cacao sau ciocolata razuita si il băgăm la frigider. Servim dupa ce sa răcit.
Ingrediente
Indicații
Spumăm galbenusurile cu 4 linguri de zahăr, după care albusurile cu 4 linguri de zahăr. Peste galbenusuri adaugam mascarponele, si il spumăm putin.
Amestecăm încet cu albusul bătut.
Inmuiem piscoturile in cafea si le așezăm in vasul respectiv, deasupra punem banane si crema de tiramisu, repetam etapa.
La sfarsit punem cacao sau ciocolata razuita si il băgăm la frigider. Servim dupa ce sa răcit.