Icre de crap, gustoase și pufoase 🙂
Ingrediente:
100 gr icre sărate de crap
400 ml ulei de floarea soarelui
20 ml apă minerală
20 ml zeamă de lămâie
Mod de preparare:
1
Într-un castron punem icrele, 1/2 din zeama de lămâie și 2 linguri de ulei.
2
Cu telul omogenizăm ingredientele, după care începem să încorporăm uleiul turnat în fir subțire.
3
La sfârșit adăugăm apa minerală, care fac salata să fie mai pufoasă.
4
Eu le servesc cu ceapă, roșii și măsline.
Ingrediente
100 gr icre sărate de crap
400 ml ulei de floarea soarelui
20 ml apă minerală
20 ml zeamă de lămâie
Indicații
1
Într-un castron punem icrele, 1/2 din zeama de lămâie și 2 linguri de ulei.
2
Cu telul omogenizăm ingredientele, după care începem să încorporăm uleiul turnat în fir subțire.
3
La sfârșit adăugăm apa minerală, care fac salata să fie mai pufoasă.
4
Eu le servesc cu ceapă, roșii și măsline.