Icre de crap

AutorAlinPriceputu
DificultateÎncepător

Icre de crap, gustoase și pufoase 🙂

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 100 gr icre sărate de crap
 400 ml ulei de floarea soarelui
 20 ml apă minerală
 20 ml zeamă de lămâie

Mod de preparare:

1

Într-un castron punem icrele, 1/2 din zeama de lămâie și 2 linguri de ulei.

2

Cu telul omogenizăm ingredientele, după care începem să încorporăm uleiul turnat în fir subțire.

3

La sfârșit adăugăm apa minerală, care fac salata să fie mai pufoasă.

4

Eu le servesc cu ceapă, roșii și măsline.

Ingrediente

 100 gr icre sărate de crap
 400 ml ulei de floarea soarelui
 20 ml apă minerală
 20 ml zeamă de lămâie

Indicații

1

Într-un castron punem icrele, 1/2 din zeama de lămâie și 2 linguri de ulei.

2

Cu telul omogenizăm ingredientele, după care începem să încorporăm uleiul turnat în fir subțire.

3

La sfârșit adăugăm apa minerală, care fac salata să fie mai pufoasă.

4

Eu le servesc cu ceapă, roșii și măsline.

Note

Icre de crap