Biscuiti untosi cu gem

AutorRuxfoodie
DificultateÎncepător

Acesti biscuiti super fragezi umpluti cu gem, sunt extrem de usor de facut si foarte rapizi , perfecti pentru zilele in care ai chef de ceva rapid si gustos.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 180 gr Faina
 130 gr Unt (la temperatura camerei)
 70 gr Zahar pudra
 1 Galbenus
 Esenta de vanilie
 Estenta de migdale
 34 Gem
 30 gr Zahar

Mod de preparare:

1

Pune untul intr-un bol si incepe sa il mixezi cateva minute pana se dubleaza in volum.

2

Peste untul mixat,vei adauga zaharul pudra si il vei incorpora bine cu ajutorul mixerului,

3

Dupa ce ai incorporat zaharul pudra, poti pune galbenusul si esentele, mixeaza toata compozitia pana este bine inchegata.

4

Ultimul pas este sa incorporezi faina , gradual in 3 transe. Prima transa o poti incorpora cu mixerul, iar urmatorele 2 neaparat cu spatula.

5

Cu ajutorul unei lingurite portioneaza mici bilute , tavaleste bilutele in zahar si pune-le pe o tava cu hartie de copt.

6

Cu ajutorul unui instrument rotunjit ,creaza mici gaurele in mijlocul bilutelor.

7

Umple gaurelele cu gem.

8

Dupa ce ai umplut bilutele, poti da tava la cuptor timp de 15 minute la 200 grade c .

9

Serveste cu zahar pudra deasupra.

Ingrediente

 180 gr Faina
 130 gr Unt (la temperatura camerei)
 70 gr Zahar pudra
 1 Galbenus
 Esenta de vanilie
 Estenta de migdale
 34 Gem
 30 gr Zahar

Indicații

1

Pune untul intr-un bol si incepe sa il mixezi cateva minute pana se dubleaza in volum.

2

Peste untul mixat,vei adauga zaharul pudra si il vei incorpora bine cu ajutorul mixerului,

3

Dupa ce ai incorporat zaharul pudra, poti pune galbenusul si esentele, mixeaza toata compozitia pana este bine inchegata.

4

Ultimul pas este sa incorporezi faina , gradual in 3 transe. Prima transa o poti incorpora cu mixerul, iar urmatorele 2 neaparat cu spatula.

5

Cu ajutorul unei lingurite portioneaza mici bilute , tavaleste bilutele in zahar si pune-le pe o tava cu hartie de copt.

6

Cu ajutorul unui instrument rotunjit ,creaza mici gaurele in mijlocul bilutelor.

7

Umple gaurelele cu gem.

8

Dupa ce ai umplut bilutele, poti da tava la cuptor timp de 15 minute la 200 grade c .

9

Serveste cu zahar pudra deasupra.

Note

Biscuiti untosi cu gem