Aceasta reteta se face destul de usor si e foarte gustoasa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toaca marunt ceapa, morcovul si verdeata, se adauga peste carne. Se adauga si orezul spalat, 1 lingurita de sare, putin piper, oul si 2 linguri de faina, toate se amesteca bine.
Se scot cotoarele si nervurile din ardei, se spala foarte bine dupa care se umplu cu compozitia din carne. Se pun la fiert in apa si sare pentru 30 de min, sau pana cand umplutura este fiarta
Serparat se prajesc in putin ulei 4-5 linguri de faina si o lingura de boia de ardei, peste, se toarna pasta de rosii si 500 ml de apa, sare si piper dupa gust, se lasa la fiert pana cand devine un sos omogen.
Dupa ce ardeii sunt fierti se scot din apa si se pun peste sosul de rosii. Se mai lasa impreuna la foc mic inca 5 min. Peste ei se pune verdeata tocata marunt. Acesti ardei umpluti se pot servi cu smantana.
Ingrediente
Indicații
Se toaca marunt ceapa, morcovul si verdeata, se adauga peste carne. Se adauga si orezul spalat, 1 lingurita de sare, putin piper, oul si 2 linguri de faina, toate se amesteca bine.
Se scot cotoarele si nervurile din ardei, se spala foarte bine dupa care se umplu cu compozitia din carne. Se pun la fiert in apa si sare pentru 30 de min, sau pana cand umplutura este fiarta
Serparat se prajesc in putin ulei 4-5 linguri de faina si o lingura de boia de ardei, peste, se toarna pasta de rosii si 500 ml de apa, sare si piper dupa gust, se lasa la fiert pana cand devine un sos omogen.
Dupa ce ardeii sunt fierti se scot din apa si se pun peste sosul de rosii. Se mai lasa impreuna la foc mic inca 5 min. Peste ei se pune verdeata tocata marunt. Acesti ardei umpluti se pot servi cu smantana.