Pateul nu ar trebui să lipsească niciodată de pe mesele festive. Pe lângă gustul aparte, este și foarte ușor de făcut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
În unt topit se pun la călit ceapa și usturoiul fin tocate. După ce acestea s-au înmuiat, se adaugă ficatul tăiat cuburi și rozmarinul. Se lasă 3 minute pe o parte, se întorc bucățile și se mai lasă 3 minute.
Se trage tigaia de pe foc, se lasă să se răcească și apoi se pune amestecul într-un blender cu supa. Se mixează, se potrivește gustul de sare și piper, se pune într-un borcan și se lasă la frigider 12 ore înainte de servire.
Ingrediente
Indicații
În unt topit se pun la călit ceapa și usturoiul fin tocate. După ce acestea s-au înmuiat, se adaugă ficatul tăiat cuburi și rozmarinul. Se lasă 3 minute pe o parte, se întorc bucățile și se mai lasă 3 minute.
Se trage tigaia de pe foc, se lasă să se răcească și apoi se pune amestecul într-un blender cu supa. Se mixează, se potrivește gustul de sare și piper, se pune într-un borcan și se lasă la frigider 12 ore înainte de servire.