Simple & rapide dar perfecte pentru micul dejun.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol se pisează banana.
Se adaugă ingredientele lichide.
Separat se amestecă toate ingredientele uscate, care se încorporează treptat în compoziție.
În tigaia încinsă la foc potrivit turnați compoziția.
Lăsați aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până când devin rumene.
Se pot servi cu iaurt, fructe proaspete, dulcețuri, sirop de arțar, miere de albine sau cu ce vă este pe plac.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol se pisează banana.
Se adaugă ingredientele lichide.
Separat se amestecă toate ingredientele uscate, care se încorporează treptat în compoziție.
În tigaia încinsă la foc potrivit turnați compoziția.
Lăsați aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până când devin rumene.
Se pot servi cu iaurt, fructe proaspete, dulcețuri, sirop de arțar, miere de albine sau cu ce vă este pe plac.