Dacă vrei o rețetă rapidă și ușor de făcut, încearcă pachețelele de primăvară. Sunt delicioase !
Ingrediente:
Mod de preparare:
Morcovii curățați de coaja se taie bastonașe cât se poate de fine sau se taie felii foarte subțiri cu aparatul de curățat cojile legumelor și apoi se taie bastonașe.
Dovlecelul se taie pe lung, se scot semințele și, la fel, se taie la cuțit în bastonașe foarte subțiri. Varza se toacă cât mai fin, se amestecă cu morcovii și dovleceii și se presară cu sare și piper.
Pe fiecare foaie specială sau pe foile de plăcintă decupate în pătrate de 10x10 cm se pune câte o lingură de amestec, se unge pe margini cu ou bătut și apoi se împachetează ca pe sarmale. După ce s-au pregătit toate, se prăjesc în baie de ulei și se scot pe șervete de hârtie.
Ingrediente
Indicații
Morcovii curățați de coaja se taie bastonașe cât se poate de fine sau se taie felii foarte subțiri cu aparatul de curățat cojile legumelor și apoi se taie bastonașe.
Dovlecelul se taie pe lung, se scot semințele și, la fel, se taie la cuțit în bastonașe foarte subțiri. Varza se toacă cât mai fin, se amestecă cu morcovii și dovleceii și se presară cu sare și piper.
Pe fiecare foaie specială sau pe foile de plăcintă decupate în pătrate de 10x10 cm se pune câte o lingură de amestec, se unge pe margini cu ou bătut și apoi se împachetează ca pe sarmale. După ce s-au pregătit toate, se prăjesc în baie de ulei și se scot pe șervete de hârtie.