Surprinde-ți invitații cu ceva nou și creează o atmosferă festivă la masa de Paște. Cei dragi vor aprecia cu siguranță un plus de noutate și creativitate în pregătirea prăjiturilor de Paște.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Untul se amestecă bine cu zahărul până ce se obține o cremă albă în care se adaugă ouăle, unul câte unul. Apoi, se pun făina amestecată bine cu praful de copt, se toarnă și laptele, se amestecă bine și se repartizează aluatul în formele de copt. Se lasă 20 de minute la cuptor, până se rumenesc și apoi se lasă să se răcească în totalitate.
Pentru crema de decor se rupe ciocolata și se pune cu untul la topit la bain-marie. După ce s-a răcorit puțin se pune într-un poș și se decorează cupcake-surile. Deasupra se pun bomboanele sub formă de ou.
Ingrediente
Indicații
Untul se amestecă bine cu zahărul până ce se obține o cremă albă în care se adaugă ouăle, unul câte unul. Apoi, se pun făina amestecată bine cu praful de copt, se toarnă și laptele, se amestecă bine și se repartizează aluatul în formele de copt. Se lasă 20 de minute la cuptor, până se rumenesc și apoi se lasă să se răcească în totalitate.
Pentru crema de decor se rupe ciocolata și se pune cu untul la topit la bain-marie. După ce s-a răcorit puțin se pune într-un poș și se decorează cupcake-surile. Deasupra se pun bomboanele sub formă de ou.