Sunt ușor de făcut și foarte bune pentru burgeri.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cernem făina într-un bol, adăugăm sarea și apa caldă.
Dizolvăm drojdia cu zahărul și o adăugăm peste făină împreună cu uleiul și semințele și frământăm până obținem un aluat ferm și nelipicios.
Îl lăsăm la crescut pentru 1h după care formăm chiflele și le lăsăm în tavă pentru 30 de minute.
Ungem chiflele cu crema de soia și presărăm semințele. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 190˚C pentru circa 20-25 de minute.
Ingrediente
Indicații
Cernem făina într-un bol, adăugăm sarea și apa caldă.
Dizolvăm drojdia cu zahărul și o adăugăm peste făină împreună cu uleiul și semințele și frământăm până obținem un aluat ferm și nelipicios.
Îl lăsăm la crescut pentru 1h după care formăm chiflele și le lăsăm în tavă pentru 30 de minute.
Ungem chiflele cu crema de soia și presărăm semințele. Le introducem în cuptorul preîncălzit la 190˚C pentru circa 20-25 de minute.