Un mic dejun sau un brunch delicios gata în doar câteva minute: quesadilla cu pui și legume mexicane.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o tigaie punem untul împreună cu legumele mexicane și le gătim timp de 10 minute. Punem capacul pe tigaie pentru a se găti mai repede.
Între timp, tăiem puiul cubulețe și îl gătim intr-o tigaie până este rumenit. Adăugăm la final sare și piper.
După ce puiul și legumele sunt gata, le transferăm în 2 boluri separate.
Pe o farfurie, punem o lipie de tortilla. Pe jumatate de lipie, punem brânza rasă, după care punem puiul iar apoi legumele. Peste legume, punem din nou brânză rasă. Închidem lipia.
Ungem tigaia cu o pensulă cu ulei, după care punem lipia umplută. Lasăm aproximativ 2-3 minute pe o parte (foc mediu), după care întoarcem pe cealaltă parte.
Poftă bună!
Sfat: Vă recomand să tăiați quesadilla chiar când o scoateți din tigaie deoarece se taie mai ușor. Dacă apucă să se răcească va deveni corcantă iar în momentul în care încercați să o tăiați, aceasta se va zdrobi.
Ingrediente
Indicații
Într-o tigaie punem untul împreună cu legumele mexicane și le gătim timp de 10 minute. Punem capacul pe tigaie pentru a se găti mai repede.
Între timp, tăiem puiul cubulețe și îl gătim intr-o tigaie până este rumenit. Adăugăm la final sare și piper.
După ce puiul și legumele sunt gata, le transferăm în 2 boluri separate.
Pe o farfurie, punem o lipie de tortilla. Pe jumatate de lipie, punem brânza rasă, după care punem puiul iar apoi legumele. Peste legume, punem din nou brânză rasă. Închidem lipia.
Ungem tigaia cu o pensulă cu ulei, după care punem lipia umplută. Lasăm aproximativ 2-3 minute pe o parte (foc mediu), după care întoarcem pe cealaltă parte.
Poftă bună!
Sfat: Vă recomand să tăiați quesadilla chiar când o scoateți din tigaie deoarece se taie mai ușor. Dacă apucă să se răcească va deveni corcantă iar în momentul în care încercați să o tăiați, aceasta se va zdrobi.