O reteta pe cat de simpla pe atat de usor de incadrat la categoria WOW.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem ulei de masline in tigaie si adaugam couscous-ul . Amestecam constant.
Adaugam ceapa verde si aproximativ jumatate din usturoiul verde taiate marunt. Amestecam in continuare pentru cateva secunde si trecem la pasul urmator.
Adaugam dovlecelul si ardeiul taiate marunt si amestecam. Adaugam apa cat sa acopere cantitatea de legume si couscous si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand apa scade de tot si couscous-ul este fiert.
Intr-o tigaie grill incinsa, unsa cu putin ulei de masline adaugam crevetii congelati si ii lasam sa se decongeleze. Adaugam apoi si restul usturoiului verde taiat marunt si intoarcem crevetii pe cealalta parte. Dupa ce scade apa si crevetii s-au rumenit putin pe fiecare parte, oprim focul si ii mutam in tigaia cu couscous-ul si legumele.
Couscous-ul este gata in momentul in care bobul este moale.
Ingrediente
Indicații
Punem ulei de masline in tigaie si adaugam couscous-ul . Amestecam constant.
Adaugam ceapa verde si aproximativ jumatate din usturoiul verde taiate marunt. Amestecam in continuare pentru cateva secunde si trecem la pasul urmator.
Adaugam dovlecelul si ardeiul taiate marunt si amestecam. Adaugam apa cat sa acopere cantitatea de legume si couscous si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand apa scade de tot si couscous-ul este fiert.
Intr-o tigaie grill incinsa, unsa cu putin ulei de masline adaugam crevetii congelati si ii lasam sa se decongeleze. Adaugam apoi si restul usturoiului verde taiat marunt si intoarcem crevetii pe cealalta parte. Dupa ce scade apa si crevetii s-au rumenit putin pe fiecare parte, oprim focul si ii mutam in tigaia cu couscous-ul si legumele.
Couscous-ul este gata in momentul in care bobul este moale.