Un pandișpan pufos cu căpșuni care se topește în gură, perfect pentru sezonul de primăvară.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separă albușurile de gălbenuș. Albușurile se bat spumă tare cu praful de sare. Când s-a bătut se adaugă zahărul, zahărul vaniliat și se mixează până se topește zahărul și devine o bezea tare și lucioasă.
Gălbenușurile se amestecă cu uleiul și se adaugă treptat peste albușuri, amestecând ușor cu o spatulă de jos în sus. După aceea adăugăm și esența de vanilie.
După ce am încorporat gălbenușurile, adăugăm făina și praful de copt tot așa treptat amestecând ușor.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și turnăm compoziția .
Tăiem căpșunile în dimensiuni potrivite și le adăugăm peste compoziția din tavă .
Se dă la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
Ingrediente
Indicații
Se separă albușurile de gălbenuș. Albușurile se bat spumă tare cu praful de sare. Când s-a bătut se adaugă zahărul, zahărul vaniliat și se mixează până se topește zahărul și devine o bezea tare și lucioasă.
Gălbenușurile se amestecă cu uleiul și se adaugă treptat peste albușuri, amestecând ușor cu o spatulă de jos în sus. După aceea adăugăm și esența de vanilie.
După ce am încorporat gălbenușurile, adăugăm făina și praful de copt tot așa treptat amestecând ușor.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și turnăm compoziția .
Tăiem căpșunile în dimensiuni potrivite și le adăugăm peste compoziția din tavă .
Se dă la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.