Pandișpan cu căpșuni

AutorGranci Ana
DificultateÎncepător

Un pandișpan pufos cu căpșuni care se topește în gură, perfect pentru sezonul de primăvară.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 6 ouă
 6 linguri zahăr
 6 linguri ulei
 6 linguri făină
 1 plic zahăr vaniliat
 1 praf de sare
 1 esență de vanilie
 200 gr căpșuni
 1 plic praf de copt

Mod de preparare:

1

Se separă albușurile de gălbenuș. Albușurile se bat spumă tare cu praful de sare. Când s-a bătut se adaugă zahărul, zahărul vaniliat și se mixează până se topește zahărul și devine o bezea tare și lucioasă.

2

Gălbenușurile se amestecă cu uleiul și se adaugă treptat peste albușuri, amestecând ușor cu o spatulă de jos în sus. După aceea adăugăm și esența de vanilie.

3

După ce am încorporat gălbenușurile, adăugăm făina și praful de copt tot așa treptat amestecând ușor.

4

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și turnăm compoziția .

5

Tăiem căpșunile în dimensiuni potrivite și le adăugăm peste compoziția din tavă .

6

Se dă la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.

Ingrediente

 6 ouă
 6 linguri zahăr
 6 linguri ulei
 6 linguri făină
 1 plic zahăr vaniliat
 1 praf de sare
 1 esență de vanilie
 200 gr căpșuni
 1 plic praf de copt

Indicații

1

Se separă albușurile de gălbenuș. Albușurile se bat spumă tare cu praful de sare. Când s-a bătut se adaugă zahărul, zahărul vaniliat și se mixează până se topește zahărul și devine o bezea tare și lucioasă.

2

Gălbenușurile se amestecă cu uleiul și se adaugă treptat peste albușuri, amestecând ușor cu o spatulă de jos în sus. După aceea adăugăm și esența de vanilie.

3

După ce am încorporat gălbenușurile, adăugăm făina și praful de copt tot așa treptat amestecând ușor.

4

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și turnăm compoziția .

5

Tăiem căpșunile în dimensiuni potrivite și le adăugăm peste compoziția din tavă .

6

Se dă la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.

Note

Pandișpan cu căpșuni