Mult mai sănătoase decât cele prăjite. Rapide și perfecte ca aperitiv la masa de Paști.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem la fiert morcovii împreună cu cartofii.
Ceapa se taie felii groase după care se pune într-o tigaie acoperită cu puțină apă și se lasă pe foc până se înmoaie.
Când legumele sunt gata și s-au răcit se pun la tocat împreună cu carnea.
Încorporăm toate ingredientele tocate cu oul, pesmetul, grișul, apa și pătrunjelul.
Condimentăm după plac, modelăm chifteluțele în palme și le trecem prin semințe.
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt se așează chiftelele și se introduc în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru aproximativ 30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Punem la fiert morcovii împreună cu cartofii.
Ceapa se taie felii groase după care se pune într-o tigaie acoperită cu puțină apă și se lasă pe foc până se înmoaie.
Când legumele sunt gata și s-au răcit se pun la tocat împreună cu carnea.
Încorporăm toate ingredientele tocate cu oul, pesmetul, grișul, apa și pătrunjelul.
Condimentăm după plac, modelăm chifteluțele în palme și le trecem prin semințe.
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt se așează chiftelele și se introduc în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru aproximativ 30 de minute.