O reteta simpla ce se prepara in mai putin de 30 de minute.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala incapatoare, puneti pastele la fiert impreuna cu 500 ml de apa si un praf de sare.
Cand acestea devin moi, scurgeti apa insa nu uitati sa pastrati o parte pentru fierberea carnatilor.
Reteta mea este preparata cu carnati de casa. Acestia au deja usturoi, dar puteti folosi orice tip de carnati gasiti in frigider, carora sa le adaugati - dupa gust - usturoi/boia/piper.
Carnatii se taie felii si se pun in tigaia incinsa cu 50 ml ulei. Dupa ce se inmoaie, se adauga 100 ml de apa de la pastele proaspat fierte. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert pana ce carnea se gateste.
Se adauga pastele peste carnat, dupa presaram busuioc proaspat.
Nu uitati de parmezan! 🙂
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala incapatoare, puneti pastele la fiert impreuna cu 500 ml de apa si un praf de sare.
Cand acestea devin moi, scurgeti apa insa nu uitati sa pastrati o parte pentru fierberea carnatilor.
Reteta mea este preparata cu carnati de casa. Acestia au deja usturoi, dar puteti folosi orice tip de carnati gasiti in frigider, carora sa le adaugati - dupa gust - usturoi/boia/piper.
Carnatii se taie felii si se pun in tigaia incinsa cu 50 ml ulei. Dupa ce se inmoaie, se adauga 100 ml de apa de la pastele proaspat fierte. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert pana ce carnea se gateste.
Se adauga pastele peste carnat, dupa presaram busuioc proaspat.
Nu uitati de parmezan! 🙂