O reteta usor de preparat, pentru iubitorii de sos pesto.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spaghetele se pun la fiert impreuna cu 500 ml apa. Dupa ce acestea s-au inmuiat, le scurgeti si le clatiti intr-o baie de apa rece.
Pastrati o cana din apa de la paste. Aceasta vă va fi utila la sosul de pesto.
Taiati ceapa marunt. Imi place sa folosesc ceapa rosie la preparatele mele deoarece aroma este mai intensa. Caliti ceapa in unt pana obtineti o culoare aramie. Adaugati usturoiul taiat felii subtiri sau dat pe razatoare.
Peste amestecul obtinut, puneti 2 linguri de sos de pesto. Eu am folosit sos de pesto gata preparat, insa, daca doriti, puteti sa il faceti acasa.
Adaugati, in functie de consistenta pe care doriti sa o obtineti, apa de la pastele fierte in prealabil.
Intr-o tigaie, rumeniti sunculita, taiata fasii subtiri, cu putin unt. Adaugati sunculita, nucile taiate marunt si pastele peste sos.Presarati busuioc proaspat deasupra.
Ingrediente
Indicații
Spaghetele se pun la fiert impreuna cu 500 ml apa. Dupa ce acestea s-au inmuiat, le scurgeti si le clatiti intr-o baie de apa rece.
Pastrati o cana din apa de la paste. Aceasta vă va fi utila la sosul de pesto.
Taiati ceapa marunt. Imi place sa folosesc ceapa rosie la preparatele mele deoarece aroma este mai intensa. Caliti ceapa in unt pana obtineti o culoare aramie. Adaugati usturoiul taiat felii subtiri sau dat pe razatoare.
Peste amestecul obtinut, puneti 2 linguri de sos de pesto. Eu am folosit sos de pesto gata preparat, insa, daca doriti, puteti sa il faceti acasa.
Adaugati, in functie de consistenta pe care doriti sa o obtineti, apa de la pastele fierte in prealabil.
Intr-o tigaie, rumeniti sunculita, taiata fasii subtiri, cu putin unt. Adaugati sunculita, nucile taiate marunt si pastele peste sos.Presarati busuioc proaspat deasupra.