Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa alimentara nu imi place sub nicio forma, m-am gandit sa va arat aceasta salata. Este foarte gustoasa, light dar si spectaculoasa in farfurie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata sparanghelul si se indeparteaza cam 2 cm din tulpina. Se pune o oala cu apa la fiert si se adauga sparanghelul cand apa fierbe. Se tine in apa aproximativ 3 minute dupa care se scoate intr-un castron cu apa rece.
Intre timp se curata ouale gata fierte si se toaca marunt. Se toaca marunt si firul de chives sau ceapa verde.
Intr-un borcan se adauga miere, mustarul, zeama de lime, sare si piperul si se agita bine.
Se aseaza sparanghelul pe o farfurie, se presara la baza lui ouale tocate apoi se pune sosul si ceapa verde.
Ingrediente
Indicații
Se curata sparanghelul si se indeparteaza cam 2 cm din tulpina. Se pune o oala cu apa la fiert si se adauga sparanghelul cand apa fierbe. Se tine in apa aproximativ 3 minute dupa care se scoate intr-un castron cu apa rece.
Intre timp se curata ouale gata fierte si se toaca marunt. Se toaca marunt si firul de chives sau ceapa verde.
Intr-un borcan se adauga miere, mustarul, zeama de lime, sare si piperul si se agita bine.
Se aseaza sparanghelul pe o farfurie, se presara la baza lui ouale tocate apoi se pune sosul si ceapa verde.