Atunci cand pregatesti mancare din abundenta ajunge de cele mai multe ori sa nu fie consumata, iar zilele festive se incheie cu o risipa pentru ca ajungem sa aruncam la cosul de gunoi mai bine de jumatate. As vrea sa dau cateva idei pentru a consuma ouale fierte care raman dupa Paste.
Ingrediente:
Mod de preparare:
In primul rand se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand sunt aproape fierti adaugam si mazarea concelata cat sa se incalzeasca putin.
Tocam fin ceapa rosie, chives, ardeiul si mararul si le lasam deoparte. Curatam ouale fierte si le taiam in patru.
Intr-un castron amestecam ingredientele pentru dressing: iaurtul, mararul, sarea, piperul si zeama de lamaie.
Acum ne ocupam de aranjarea farfuriei. Asezam cartofii, ceapa si mazarea apoi printre ele asezam bucatile de ou fiert. Punem dressing cat sa acopere toata faruria iar pe deasupra mai presaram niste marar si ardeiul rosu. Asezonam cu sare, piper si putin ulei de masline si salata noastra este gata.
Ingrediente
Indicații
In primul rand se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand sunt aproape fierti adaugam si mazarea concelata cat sa se incalzeasca putin.
Tocam fin ceapa rosie, chives, ardeiul si mararul si le lasam deoparte. Curatam ouale fierte si le taiam in patru.
Intr-un castron amestecam ingredientele pentru dressing: iaurtul, mararul, sarea, piperul si zeama de lamaie.
Acum ne ocupam de aranjarea farfuriei. Asezam cartofii, ceapa si mazarea apoi printre ele asezam bucatile de ou fiert. Punem dressing cat sa acopere toata faruria iar pe deasupra mai presaram niste marar si ardeiul rosu. Asezonam cu sare, piper si putin ulei de masline si salata noastra este gata.