Daca vrei sa-ti uimesti musafirii, incearca ciupercile umplute, mai ales ca se fac repede.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am spalat ciupercile si le-am curatat de coaja. Am scos coditele, le-am decojit si le-am tocat marunt.
Tocam baconul si dam cascavalul pe razatoarea mare.
Dupa ce am pregatit ingredientele, vom umple ciupercile. Folosind o lingurita am uns interiorul ciupercii cu unt, condimentam cu un pic de sare si de piper,adaugam bucatile de bacon, coditele taiate, cascavalul ras si parmezanul.
Punem hartia de copt in tava si asezam ciupercile. Le-am pus in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, la 170˚C.
Ingrediente
Indicații
Am spalat ciupercile si le-am curatat de coaja. Am scos coditele, le-am decojit si le-am tocat marunt.
Tocam baconul si dam cascavalul pe razatoarea mare.
Dupa ce am pregatit ingredientele, vom umple ciupercile. Folosind o lingurita am uns interiorul ciupercii cu unt, condimentam cu un pic de sare si de piper,adaugam bucatile de bacon, coditele taiate, cascavalul ras si parmezanul.
Punem hartia de copt in tava si asezam ciupercile. Le-am pus in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, la 170˚C.