O rețetă simplă, rapidă și gustoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se filetează mușchiulețul de porc apoi se condimentează cu sare și piper după gust.
Într-o tigaie se pune untul la încins.
Se pun în tigaie rozmarinul și 4-5 căței de usturoi.
Când untul s-a încins, se pune carnea în tigaie și se prăjește, mai mult sau mai puțin, în funcție de preferințe.
Restul usturoiului se zdrobește.
Se adaugă o jumătate de linguriță de sare peste.
Peste usturoi și sare se pune o linguriță de ulei și se „freacă” totul bine cu o furculiță până se încorporează tot uleiul.
Restul uleiului se adaugă treptat pentru a nu se „tăia” amestecul și se amestecă până se obține o maioneză de usturoi.
Maioneza obținută se amestecă cu smântâna.
Carnea și smântâna cu usturoi se servesc împreună. Se poate adăuga și o salată.
Ingrediente
Indicații
Se filetează mușchiulețul de porc apoi se condimentează cu sare și piper după gust.
Într-o tigaie se pune untul la încins.
Se pun în tigaie rozmarinul și 4-5 căței de usturoi.
Când untul s-a încins, se pune carnea în tigaie și se prăjește, mai mult sau mai puțin, în funcție de preferințe.
Restul usturoiului se zdrobește.
Se adaugă o jumătate de linguriță de sare peste.
Peste usturoi și sare se pune o linguriță de ulei și se „freacă” totul bine cu o furculiță până se încorporează tot uleiul.
Restul uleiului se adaugă treptat pentru a nu se „tăia” amestecul și se amestecă până se obține o maioneză de usturoi.
Maioneza obținută se amestecă cu smântâna.
Carnea și smântâna cu usturoi se servesc împreună. Se poate adăuga și o salată.