O reteta rapida pentru o prajitura delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am amestecat mascarpone cu vanilia si smantana lichida. Dupa care, am adaugat cate un ou pe rand, amestecand bine dupa fiecare. La final am adaugat faina si am amestecat usor de jos in sus.
Am topit untul si l-am lasat la racit.
Am zdrobit biscuitii in tocator si i-am amestecat cu untul topit (trebuie sa aiba un aspect de nisip ud).
Am adaugat biscuitii in forma rotunda cu baza detasabila si am presat bine.
Am taiat capsunile in jumatati si le-am aranjat pe marginea formei cu varful in sus.
Am adaugat apoi compozitia si am aranjat cu o spatula. Pe deasupra am presarat fulgii de ciocolata neagra.
Intre timp cuptorul l-am preincalzit la 150˚C.
Am introdus tava în cuptor si am lasat prajitura pentru aproximativ 1 ora și 40 de minute. Se serveste rece. 🙂
Ingrediente
Indicații
Am amestecat mascarpone cu vanilia si smantana lichida. Dupa care, am adaugat cate un ou pe rand, amestecand bine dupa fiecare. La final am adaugat faina si am amestecat usor de jos in sus.
Am topit untul si l-am lasat la racit.
Am zdrobit biscuitii in tocator si i-am amestecat cu untul topit (trebuie sa aiba un aspect de nisip ud).
Am adaugat biscuitii in forma rotunda cu baza detasabila si am presat bine.
Am taiat capsunile in jumatati si le-am aranjat pe marginea formei cu varful in sus.
Am adaugat apoi compozitia si am aranjat cu o spatula. Pe deasupra am presarat fulgii de ciocolata neagra.
Intre timp cuptorul l-am preincalzit la 150˚C.
Am introdus tava în cuptor si am lasat prajitura pentru aproximativ 1 ora și 40 de minute. Se serveste rece. 🙂