Pasca fara aluat desert pentru masa de Paste.
![](https://icooking.ro/wp-content/uploads/cooked/images/recipes/recipe_7244.jpg)
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol incapator adaugam branza proaspata, galbenusurile, zaharul, faina, amidonul, praful de copt, stafidele si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Intr-un alt vas batem spuma albusurile ,dupa care le incorporam in pasta de branza.
Se pune compozitia intr-o tava rotunda de 32 cm si se coace in cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 50 minute.
Se lasa la racit in forma dupa care se scoate si se pudreaza cu zahar pudra .
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol incapator adaugam branza proaspata, galbenusurile, zaharul, faina, amidonul, praful de copt, stafidele si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Intr-un alt vas batem spuma albusurile ,dupa care le incorporam in pasta de branza.
Se pune compozitia intr-o tava rotunda de 32 cm si se coace in cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 50 minute.
Se lasa la racit in forma dupa care se scoate si se pudreaza cu zahar pudra .