Ceva buuuuun tare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180˚C si pregatiti o tava cu hartie de copt.
Topiti la bain-marie untul taiat cuburi impreuna cu cele 115 g de ciocolata, taiate cuburi.
Cand s-au omogenizat, mutati compozitia intr-un vas, adaugati zaharul(100 g) si mixati 1-2 minute.
Adaugati ouale si mai mixati 1 minut.
Adaugati faina, cacaoa, esenta de rom si praful de sare. Amestecati un pic si apoi bagati iar mixerul, pana se omogenizeaza bine.
Maruntiti restul de 40 g de ciocolata si incorporati-o in aluat.
Apoi asezati compozitia in tava si adaugati o parte din zmeura deasupra.
Intr-un alt vas, mixati branza cu galbenusul, zaharul(50 g) si esentele de vanilie. Amestecati un pic si apoi mixati 2-3 minute.
Adaugati compozitia in tava de copt si apoi restul de zmeura deasupra.
La cuptor pentru cca 30-35 min, modul jos si in ultimele 5 minute, modul sus-jos, fara ventilatie.
Ingrediente
Indicații
Preincalziti cuptorul la 180˚C si pregatiti o tava cu hartie de copt.
Topiti la bain-marie untul taiat cuburi impreuna cu cele 115 g de ciocolata, taiate cuburi.
Cand s-au omogenizat, mutati compozitia intr-un vas, adaugati zaharul(100 g) si mixati 1-2 minute.
Adaugati ouale si mai mixati 1 minut.
Adaugati faina, cacaoa, esenta de rom si praful de sare. Amestecati un pic si apoi bagati iar mixerul, pana se omogenizeaza bine.
Maruntiti restul de 40 g de ciocolata si incorporati-o in aluat.
Apoi asezati compozitia in tava si adaugati o parte din zmeura deasupra.
Intr-un alt vas, mixati branza cu galbenusul, zaharul(50 g) si esentele de vanilie. Amestecati un pic si apoi mixati 2-3 minute.
Adaugati compozitia in tava de copt si apoi restul de zmeura deasupra.
La cuptor pentru cca 30-35 min, modul jos si in ultimele 5 minute, modul sus-jos, fara ventilatie.