O modalitate excelenta de a transforma banala ciocolata in aceste fancy trufe. Si da, ai nevoie de doar 2 ingrediente.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taie ciocolata in bucati mici si pune-o intr-un bol pe baie de aburi.
Adauga frisca lichida peste bucatile de ciocolata si amesteca pana cand se topeste ciocolata.
Pune amestecul intr-un bol/cutie/recipient, acopera si pune-l la frigider pentru cateva ore sau pana se intareste. Poti sa il pui aproximativ 15 minute la congelator sau, daca nu, peste noapte in frigider.
Ajuta-te de o lingurita sa iei ciocolata intarita si formeaza trufele cu palmele. Aici e partea cea mai grea, trebuie sa te misti rapid pentru ca ciocolata se topeste.
Scufunda trufele in cacao, nuca de cocos, nuci macinate, zahar sau orice ai la indemana.
Poti sa le mai lasi vreo 5 minute la congelator daca sunt prea moi.
Devoreaza-le cu drag and thank me later! 😉
Ingrediente
Indicații
Taie ciocolata in bucati mici si pune-o intr-un bol pe baie de aburi.
Adauga frisca lichida peste bucatile de ciocolata si amesteca pana cand se topeste ciocolata.
Pune amestecul intr-un bol/cutie/recipient, acopera si pune-l la frigider pentru cateva ore sau pana se intareste. Poti sa il pui aproximativ 15 minute la congelator sau, daca nu, peste noapte in frigider.
Ajuta-te de o lingurita sa iei ciocolata intarita si formeaza trufele cu palmele. Aici e partea cea mai grea, trebuie sa te misti rapid pentru ca ciocolata se topeste.
Scufunda trufele in cacao, nuca de cocos, nuci macinate, zahar sau orice ai la indemana.
Poti sa le mai lasi vreo 5 minute la congelator daca sunt prea moi.
Devoreaza-le cu drag and thank me later! 😉