Everybody loves pizza. 🍕 😍
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru blat, amestecam drojdia cu zaharul. In cateva secunde drojdia se va dizolva.
Facem o gaura in faina si adaugam drojdia dizolvata, uleiul, sarea si - putin cate putin - apa calduta.
Framantam aluatul cateva minute si il lasam la crescut aproximativ 30 de minute.
Trebuie sa acoperiti vasul cu o carpa curata si sa il puneti intr-un loc calduros.
Dupa ce a crescut aluatul, il separam in doua parti egale.
Intindem bine coca. Putem sa ii dam orice forma dorim - eu am doua tavi rotunde.
Ungem aluatul cu sosul de rosii.
Mie imi place sa ii adaug cimbru uscat, pentru o aroma mai intensa.
Adaugam ceapa rosie (taiata pestisori), bucatele faramitate de telemea si salamul de Sibiu taiat cubulete mici.
Punem pizza la cuptor timp de 20 de minute.
Dupa ce am scos-o de la cuptor si s-a racit, adaugam ceapa verde taiata marunt.
Desigur, topping-ul pentru pizza poate fi influentat de ingredientele pe care le aveti in casa.
Ingrediente
Indicații
Pentru blat, amestecam drojdia cu zaharul. In cateva secunde drojdia se va dizolva.
Facem o gaura in faina si adaugam drojdia dizolvata, uleiul, sarea si - putin cate putin - apa calduta.
Framantam aluatul cateva minute si il lasam la crescut aproximativ 30 de minute.
Trebuie sa acoperiti vasul cu o carpa curata si sa il puneti intr-un loc calduros.
Dupa ce a crescut aluatul, il separam in doua parti egale.
Intindem bine coca. Putem sa ii dam orice forma dorim - eu am doua tavi rotunde.
Ungem aluatul cu sosul de rosii.
Mie imi place sa ii adaug cimbru uscat, pentru o aroma mai intensa.
Adaugam ceapa rosie (taiata pestisori), bucatele faramitate de telemea si salamul de Sibiu taiat cubulete mici.
Punem pizza la cuptor timp de 20 de minute.
Dupa ce am scos-o de la cuptor si s-a racit, adaugam ceapa verde taiata marunt.
Desigur, topping-ul pentru pizza poate fi influentat de ingredientele pe care le aveti in casa.