Natillas, o budinca spaniola, facuta in casa, un desert rapid care se poate manca in diverse combinatii (cu biscuiti, piscoturi, fructe de padure).
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierbe laptele impreuna cu batonul de scortisoara si coaja de lamaie. Lasati la infuzat.
Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul pana cand amestecul devine alb si cremos.
Se adauga amidonul de porumb peste galbenusuri si se amesteca bine.
Scoateti scortisoara si coaja de lamaie din laptele fiert. Adaugati laptele fiert peste amestecul de galbenusuri si amestecati cu un tel.
Turnati tot continutul inapoi in oala si amestecati constant.
Cand amestecul are consistenta dorita, luati de pe foc si turnati in vase.
Puneti la frigider minim 3 ore.
Dupa cele 3 ore, scoateti de la frogider si ornati cu praf de scortisoara, fructe de padure, biscuiti sau baton de scortisoara.
Pofta buna! 😊
Ingrediente
Indicații
Se fierbe laptele impreuna cu batonul de scortisoara si coaja de lamaie. Lasati la infuzat.
Se amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul pana cand amestecul devine alb si cremos.
Se adauga amidonul de porumb peste galbenusuri si se amesteca bine.
Scoateti scortisoara si coaja de lamaie din laptele fiert. Adaugati laptele fiert peste amestecul de galbenusuri si amestecati cu un tel.
Turnati tot continutul inapoi in oala si amestecati constant.
Cand amestecul are consistenta dorita, luati de pe foc si turnati in vase.
Puneti la frigider minim 3 ore.
Dupa cele 3 ore, scoateti de la frogider si ornati cu praf de scortisoara, fructe de padure, biscuiti sau baton de scortisoara.
Pofta buna! 😊