Racoritoare, perfecta pentru zilele de vara.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Biscutii se sfarama in robotul de bucatarie sau manual.
Untul topit se adauga peste biscuti si se amesteca pana ca capata texura nisipului umed.
Amestecul se adauga intr-o tava si se preseaza intr-un strat pe toata suprafata tavii si pe margini.
Se da la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 7minute. Se lasa la racit.
Branza, ouale, zaharul, smantana si vanilia se bat cu mixerul pana se obtine o consistenta cremoasa, iar pe urma incorporam faina.
Compozitia se toana peste blatul racit.
Se incinge cuptorul la 150°C si se coace prajitura timp de 1h 20 de minute.
Se lasa la racit complet.
Gelatina se pune la hidratat in functie de instructiunile de pe ambalaj.
Zmeura se pune intr-o cratita impreuna cu zaharul si se lasa pana ce formeaza un sirop.
Se strecoara pentru a scapa de seminte, peste sirop se adauga gelatina si se amesteza energic.
Jeleul se adauga peste cheesecake.
Pentru intarirea jeleului se poate da la congelator pentru 2 ore si apoi se transfera in frigider.
Se serveste cu placere.
Ingrediente
Indicații
Biscutii se sfarama in robotul de bucatarie sau manual.
Untul topit se adauga peste biscuti si se amesteca pana ca capata texura nisipului umed.
Amestecul se adauga intr-o tava si se preseaza intr-un strat pe toata suprafata tavii si pe margini.
Se da la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 7minute. Se lasa la racit.
Branza, ouale, zaharul, smantana si vanilia se bat cu mixerul pana se obtine o consistenta cremoasa, iar pe urma incorporam faina.
Compozitia se toana peste blatul racit.
Se incinge cuptorul la 150°C si se coace prajitura timp de 1h 20 de minute.
Se lasa la racit complet.
Gelatina se pune la hidratat in functie de instructiunile de pe ambalaj.
Zmeura se pune intr-o cratita impreuna cu zaharul si se lasa pana ce formeaza un sirop.
Se strecoara pentru a scapa de seminte, peste sirop se adauga gelatina si se amesteza energic.
Jeleul se adauga peste cheesecake.
Pentru intarirea jeleului se poate da la congelator pentru 2 ore si apoi se transfera in frigider.
Se serveste cu placere.