Tortilla cu pui și legume, sau cum imi place mie să o numesc, shaorma sănătoasă... cu gust și multă textură.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Rumenim fâșiile de piept de pui, în ulei de măsline, îl condimentam cu usturoi granulat, sare și piper.
Pregătim lipiile, dacă vreți le puteți încălzi.
Tăiem fâși ardeii, castraveții și ridichiile le feliem, iar salata o spălăm și o uscăm cu un prosop absorbant.
Pe lipii începem și poziționăm salata la bază, apoi celelalte ingrediente. La final adăugăm puiul și dacă doriți câteva frunze de pătrunjel.
Ingrediente
Indicații
Rumenim fâșiile de piept de pui, în ulei de măsline, îl condimentam cu usturoi granulat, sare și piper.
Pregătim lipiile, dacă vreți le puteți încălzi.
Tăiem fâși ardeii, castraveții și ridichiile le feliem, iar salata o spălăm și o uscăm cu un prosop absorbant.
Pe lipii începem și poziționăm salata la bază, apoi celelalte ingrediente. La final adăugăm puiul și dacă doriți câteva frunze de pătrunjel.