Pulpa de ied in sos de vin cu ierburi aromate și cartofi copți.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală carnea, se curată grăsimea și se pune intr-un vas.
Se adaugă peste carne, condimentele, uleiul și vinul. Acoperim vasul cu o folie și lăsam in frigider peste noapte sau 24 h.
Incingem cuptorul la 160˚C.
Spălam bine cartofii, curățăm ceapa și usturoiul și le tocam bine.
Punem carnea in vasul pentru cuptor cu lichidul in care a stat peste noapte, adăugăm sare și piper. Punem cartofii noi întregi in coaja, peste carne. Apoi adăugăm ceapa și usturoiul tocat.
Punem vasul acoperit in cuptorul încins la 160˚C, pentru 2 h jumătate.
Înainte cu 10 minute, lăsam vasul din cuptor descoperit pentru a forma preparatul o ușoară rumenire.
Înainte sa lăsați preparatul la răcit, verificați temperatura cărnii. Ca sa fie bine făcută, trebuie sa aibă o temperatura de 76-77 grade.
Acest preparat l-am avut in ziua de Paste! Dacă doriți sa incercati rețeta.
Va doresc pofta buna !
Ingrediente
Indicații
Se spală carnea, se curată grăsimea și se pune intr-un vas.
Se adaugă peste carne, condimentele, uleiul și vinul. Acoperim vasul cu o folie și lăsam in frigider peste noapte sau 24 h.
Incingem cuptorul la 160˚C.
Spălam bine cartofii, curățăm ceapa și usturoiul și le tocam bine.
Punem carnea in vasul pentru cuptor cu lichidul in care a stat peste noapte, adăugăm sare și piper. Punem cartofii noi întregi in coaja, peste carne. Apoi adăugăm ceapa și usturoiul tocat.
Punem vasul acoperit in cuptorul încins la 160˚C, pentru 2 h jumătate.
Înainte cu 10 minute, lăsam vasul din cuptor descoperit pentru a forma preparatul o ușoară rumenire.
Înainte sa lăsați preparatul la răcit, verificați temperatura cărnii. Ca sa fie bine făcută, trebuie sa aibă o temperatura de 76-77 grade.
Acest preparat l-am avut in ziua de Paste! Dacă doriți sa incercati rețeta.
Va doresc pofta buna !