Cel mai bun cheesecake ever..
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un robot de bucătărie mărunțim 20 biscuiți Oreo (cu tot cu cremă) și adăugăm și untul topit.
În forma de tort, puneți amestecul de biscuiți și presati bine astfel încât să obțineți un blat simetric, ferm și drept, în egală măsură pe toată suprafața tăvii.
Depozităm blatul în congelator până pregătim crema.
Într-un bol punem crema de brânza, frișca, crema de ciocolată și esența de vanilie. Amestecăm și omogenizăm.
În compoziția obținută, adăugăm bucăți de biscuți Oreo ( 10 biscuiți sau mai puțini) .
Scoatem forma de tort în care am pus blatul și adăugăm crema peste blat.
Nivelam cu grija, sa nu avem goluri de aer și să avem aceeași cantitate de cremă peste tot.
La final decorăm cu biscuiți, căpșuni, ciocolată, sau cu ce vă place vouă mult.
Păstrăm la frigider cel puțin o oră înainte de servire.
Ingrediente
Indicații
Într-un robot de bucătărie mărunțim 20 biscuiți Oreo (cu tot cu cremă) și adăugăm și untul topit.
În forma de tort, puneți amestecul de biscuiți și presati bine astfel încât să obțineți un blat simetric, ferm și drept, în egală măsură pe toată suprafața tăvii.
Depozităm blatul în congelator până pregătim crema.
Într-un bol punem crema de brânza, frișca, crema de ciocolată și esența de vanilie. Amestecăm și omogenizăm.
În compoziția obținută, adăugăm bucăți de biscuți Oreo ( 10 biscuiți sau mai puțini) .
Scoatem forma de tort în care am pus blatul și adăugăm crema peste blat.
Nivelam cu grija, sa nu avem goluri de aer și să avem aceeași cantitate de cremă peste tot.
La final decorăm cu biscuiți, căpșuni, ciocolată, sau cu ce vă place vouă mult.
Păstrăm la frigider cel puțin o oră înainte de servire.