Boileg egg Bhurji este un preparat indian foarte gustos si rapid de preparat.
Reteta este pentru o singura portie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie ardeiul , ceapa uscata si verde fasii micute. Se incalzeste tigaia si se adauga untul.
Dupa ce se topeste untul se adauga legumele.
Dupa ce s-au calit legumele se adauga condimentele , pasta de rosii si ardei.
Se curata oul , se separa albusul de galbenus si se taie cubulete amandoua.
Dupa cateva minute se adauga albusul taiat cubulete.
Dupa 1-2 minute se adauga si galbenusul taiat cubulete.
De orneaza cu putin patrunjel .
Preparatul este gata de servit. Pofta buna !
Ingrediente
Indicații
Se taie ardeiul , ceapa uscata si verde fasii micute. Se incalzeste tigaia si se adauga untul.
Dupa ce se topeste untul se adauga legumele.
Dupa ce s-au calit legumele se adauga condimentele , pasta de rosii si ardei.
Se curata oul , se separa albusul de galbenus si se taie cubulete amandoua.
Dupa cateva minute se adauga albusul taiat cubulete.
Dupa 1-2 minute se adauga si galbenusul taiat cubulete.
De orneaza cu putin patrunjel .
Preparatul este gata de servit. Pofta buna !