Cartofi la cuptor by Gina Maria

AutorHometown_flavours
DificultateÎncepător

Cartofi la cuptor cu parmezan si patrunjel.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 1 kg cartofi
 100 gr parmezan
 1 legatura patrunjel
 sare
 piper
 boia
 10 ml ulei

Mod de preparare:

1

Curatam cartofii de coaja apoi ii spalam in apa rece.

2

Taiem cartofii in felii de 1 cm grosime, apoi ii lasam sa se usuce pe un prosop de bucatarie.

3

Intre timp pornim cuptorul la 180˚C si punem pe o tava hartie de copt.

4

Cand cartofii s-au uscat adaugam condimentele : sare, piper, boia si 10 ml de ulei. Dupa ce amestecam foarte bine punem cartofii in tava. Cartofii nu trebuie sa stea ingramaditi, fiecare trebuie sa aiba locul lui.

5

Lasam cartofii la cuptor 30 de minute iar cu 2-3 minute inainte de a fii gata, adaugam parmezanul ras si patrunjelul.

Ingrediente

 1 kg cartofi
 100 gr parmezan
 1 legatura patrunjel
 sare
 piper
 boia
 10 ml ulei

Indicații

1

Curatam cartofii de coaja apoi ii spalam in apa rece.

2

Taiem cartofii in felii de 1 cm grosime, apoi ii lasam sa se usuce pe un prosop de bucatarie.

3

Intre timp pornim cuptorul la 180˚C si punem pe o tava hartie de copt.

4

Cand cartofii s-au uscat adaugam condimentele : sare, piper, boia si 10 ml de ulei. Dupa ce amestecam foarte bine punem cartofii in tava. Cartofii nu trebuie sa stea ingramaditi, fiecare trebuie sa aiba locul lui.

5

Lasam cartofii la cuptor 30 de minute iar cu 2-3 minute inainte de a fii gata, adaugam parmezanul ras si patrunjelul.

Note

Cartofi la cuptor by Gina Maria