Mini cheesecake cu fructe de pădure

Autormagda.srecipes
DificultateÎncepător

O combinație de cremă de brânză fină și fructe de pădure aromate. Rețeta este simplă, rapidă și foarte potrivită de savurat cu cei dragi.

ShareSave
Randamente17 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

Pentru blat :
 100 gr biscuiți digestivi
 50 gr nucă măcinată
 50 gr unt
Pentru umplutura :
 400 gr brânză
 100 gr smântână
 2 ouă
 20 gr amidon
 15 gr griș
 1 tsp sare
 2 fiole de esență de vanilie
Pentru topping :
 100 gr fructe de pădure
 150 ml lapte
 2 zahar
 16 gr amidon

Mod de preparare:

Pregatirea blatului :
1

Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.

2

Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.

Umplutura :
3

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

4

Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

5

Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.

Topping :
6

Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.

7

Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.

Ingrediente

Pentru blat :
 100 gr biscuiți digestivi
 50 gr nucă măcinată
 50 gr unt
Pentru umplutura :
 400 gr brânză
 100 gr smântână
 2 ouă
 20 gr amidon
 15 gr griș
 1 tsp sare
 2 fiole de esență de vanilie
Pentru topping :
 100 gr fructe de pădure
 150 ml lapte
 2 zahar
 16 gr amidon

Indicații

Pregatirea blatului :
1

Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.

2

Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.

Umplutura :
3

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

4

Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

5

Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.

Topping :
6

Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.

7

Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.

Mini cheesecake cu fructe de pădure