O combinație de cremă de brânză fină și fructe de pădure aromate. Rețeta este simplă, rapidă și foarte potrivită de savurat cu cei dragi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.
Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.
Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.
Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.
Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.
Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.
Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.
Ingrediente
Indicații
Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.
Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.
Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.
Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.
Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.
Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.
Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.