Un desert bun pentru copii, dar si pentru adulti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca oul cu zaharul si mierea si se adauga treptat faina si laptele.
Se adauga amoniacul, scortisoara, nuca macinata si zaharul vaniliant. Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele.
Se toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa la foc mic aproximativ 45 minute. (se poate face testul cu scobitoarea).
Se scoate si se lasa la racit.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca oul cu zaharul si mierea si se adauga treptat faina si laptele.
Se adauga amoniacul, scortisoara, nuca macinata si zaharul vaniliant. Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele.
Se toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa la foc mic aproximativ 45 minute. (se poate face testul cu scobitoarea).
Se scoate si se lasa la racit.