Sănătoase,gustoase,savuroase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Rumenim fulgii de ovăz puțin în tigaie sau în cuptor.
Cu ajutorul unui blender mărunțim fulgii de ovăz și sâmburii de floarea soarelui până obținem o făină, apoi adăugăm și restul ingredientelor.
Topim ciocolata pe baie de aburi.
Utilizăm forme de silicon sau după preferința.
Eu am împărțit amestecul de ovăz în porții de 30 de grame.
Am obținut 16 porții.
In forma de silicon pe care am utilizat-o am turnat în fiecare cavitate 15 grame de ciocolata apoi am dat forma la frigider pentru 30 de minute.
După 30 de minute am adăugat peste ciocolată câte o porție de amestec de ovăz pe care am modelato puțin astfel încăt să se așeze bine în formă și să rămână puțin spațiu de jur împrejur.
Peste amestecul de ovăz turnam alta 15 grame de ciocolata și în acest fel vom sigila prăjiturica.
Ingrediente
Indicații
Rumenim fulgii de ovăz puțin în tigaie sau în cuptor.
Cu ajutorul unui blender mărunțim fulgii de ovăz și sâmburii de floarea soarelui până obținem o făină, apoi adăugăm și restul ingredientelor.
Topim ciocolata pe baie de aburi.
Utilizăm forme de silicon sau după preferința.
Eu am împărțit amestecul de ovăz în porții de 30 de grame.
Am obținut 16 porții.
In forma de silicon pe care am utilizat-o am turnat în fiecare cavitate 15 grame de ciocolata apoi am dat forma la frigider pentru 30 de minute.
După 30 de minute am adăugat peste ciocolată câte o porție de amestec de ovăz pe care am modelato puțin astfel încăt să se așeze bine în formă și să rămână puțin spațiu de jur împrejur.
Peste amestecul de ovăz turnam alta 15 grame de ciocolata și în acest fel vom sigila prăjiturica.