👉 Pentru #celiaci puteți înlocui făina și grișul cu migdale măcinate sau cu făină fără gluten
👉 Dacă uitați să scoateți untul de la frigider din timp îl puteți da pe răzătoarea mică pentru a se înmuia rapid și a fi ușor de încorporat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Bateți puțin ouăle împreună cu mierea (dacă folosiți).
Adăugați pe rând,piureul de banane, păstaia de vanilie, brânza de vaci, untul moale, făina, grișul, smântâna, stafidele și amestecați bine.
Turnați într-o tavă mare unsă cu unt și tapetată cu făină.Eu am pus și în 4 forme de brioșe mari fiindcă știam că Șugubățul va dori să se infrupte din ea.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 170˚C căldură sus-jos fără ventilație și coaceți timp de 50-60 minute, sau până se rumenește puțin deasupra și e fermă la atingere.
Ingrediente
Indicații
Bateți puțin ouăle împreună cu mierea (dacă folosiți).
Adăugați pe rând,piureul de banane, păstaia de vanilie, brânza de vaci, untul moale, făina, grișul, smântâna, stafidele și amestecați bine.
Turnați într-o tavă mare unsă cu unt și tapetată cu făină.Eu am pus și în 4 forme de brioșe mari fiindcă știam că Șugubățul va dori să se infrupte din ea.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 170˚C căldură sus-jos fără ventilație și coaceți timp de 50-60 minute, sau până se rumenește puțin deasupra și e fermă la atingere.