Tort de mere

AutorNico.Matteo
DificultateÎncepător

Tort de mere cu zahar ars.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 7 oua
 1 oz praf de copt
 7 faina
 3,40 ulei
 7 zahar
 6 mere
 câteva stafide
 5 zahar

Mod de preparare:

1

Curatam merele de coajă și scoate samburii. Punem stafidele in interior si pregatim tava rotundă cu zahărul 4,5 linguri si lăsăm la topit. Apoi adăugăm merele si le băgăm 10 minute la cuptor. In acest timp pregătim pandispanul.

2

Separăm albumul de gablenus. Batem albusurile spuma si zahărul, frecam separat galbenusurile cu uleiul.

3

Apoi incorporam galbenusurile peste albusuri si adaugam praful de copt, faina si amestecam totul cu o spatula.

4

Scoatem merele din cuptor si adaugam compoziția peste ele. Le băgăm la cuptor până se coc 20-30 minute, pana facem testul cu scobitoarea.

5

La sfarsit lăsăm să se răcească bine, il insiropam cu zeama de complot sau apa cu zahar si putem sa il ornam cu frisca.

Ingrediente

 7 oua
 1 oz praf de copt
 7 faina
 3,40 ulei
 7 zahar
 6 mere
 câteva stafide
 5 zahar

Indicații

1

Curatam merele de coajă și scoate samburii. Punem stafidele in interior si pregatim tava rotundă cu zahărul 4,5 linguri si lăsăm la topit. Apoi adăugăm merele si le băgăm 10 minute la cuptor. In acest timp pregătim pandispanul.

2

Separăm albumul de gablenus. Batem albusurile spuma si zahărul, frecam separat galbenusurile cu uleiul.

3

Apoi incorporam galbenusurile peste albusuri si adaugam praful de copt, faina si amestecam totul cu o spatula.

4

Scoatem merele din cuptor si adaugam compoziția peste ele. Le băgăm la cuptor până se coc 20-30 minute, pana facem testul cu scobitoarea.

5

La sfarsit lăsăm să se răcească bine, il insiropam cu zeama de complot sau apa cu zahar si putem sa il ornam cu frisca.

Tort de mere