Shakshuka. O reteta simpla, facuta cu ce ai prin frigider.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incepem prin a taia legumele: ceapa, rosiile si patrunjelul. Taiem de asemenea si carnatii( pot fi inlocuiti cu ce aveti prin casa: sunca/salam etc)
Intr-o tigaie la care avem un capac potrivit punem 50ml de ulei in care calim ceapa si carnatii.
Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam rosiile si lasam totul la foc mic pana cand rosiile scad. Acesta este momentul in care putem adauga condimentele, fiecare dupa preferinte.
Cand rosiile au scazut facem 4 cuiburi in sos in care punem cele 4 oua. Punem capacul si asteptam ca ouale sa se gateasca.
La sfarsit adaugam branza rasa si pantrunjelul.
Ingrediente
Indicații
Incepem prin a taia legumele: ceapa, rosiile si patrunjelul. Taiem de asemenea si carnatii( pot fi inlocuiti cu ce aveti prin casa: sunca/salam etc)
Intr-o tigaie la care avem un capac potrivit punem 50ml de ulei in care calim ceapa si carnatii.
Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam rosiile si lasam totul la foc mic pana cand rosiile scad. Acesta este momentul in care putem adauga condimentele, fiecare dupa preferinte.
Cand rosiile au scazut facem 4 cuiburi in sos in care punem cele 4 oua. Punem capacul si asteptam ca ouale sa se gateasca.
La sfarsit adaugam branza rasa si pantrunjelul.