Un preparat deosebit din copilăria noastră cu aspect, culoare, gust și miros deosebit!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubulețe, la fel și ciupercile.
Ceapa si usturoiul se toaca mărunt și se pun la călit în ulei încins, punem pieptul de pui și amestecam ușor. Când își schimba pieptul de pui culoarea adăugăm ciupercile și o cescuta de supa de pui sau apa.
Condimentam cu sare și piper și lasam sa fiarbă la foc mic cu capacul pus, aproximativ 15 minute pana se fierb carnea și ciupercile.
Smantana o amestecam cu faina si o turnam în tigaie,amestecam bine, mai lasam sa fiarbă cam 5 minute pana se îngroașă sosul și gata. Se poate servi cu mămăligă.
Ingrediente
Indicații
Pieptul de pui se taie cubulețe, la fel și ciupercile.
Ceapa si usturoiul se toaca mărunt și se pun la călit în ulei încins, punem pieptul de pui și amestecam ușor. Când își schimba pieptul de pui culoarea adăugăm ciupercile și o cescuta de supa de pui sau apa.
Condimentam cu sare și piper și lasam sa fiarbă la foc mic cu capacul pus, aproximativ 15 minute pana se fierb carnea și ciupercile.
Smantana o amestecam cu faina si o turnam în tigaie,amestecam bine, mai lasam sa fiarbă cam 5 minute pana se îngroașă sosul și gata. Se poate servi cu mămăligă.