Delicioasă și foarte ușor de făcut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se scurge spanacul, după care se amestecă cu smântâna și galbenusurile.
Se adaugă făina, sarea, piperul, praful de copt și bicarbonatul.
Separat se mixează albușurile, până devin spumă. Se încorporează ușor peste restul compoziției.
Într-o tavă de aragaz acoperită cu hârtie de copt se toarnă compoziția și se coace pentru 15 minute la 180˚C.
Scoate foaia de ruladă cu tot cu hârtie și rulează ușor, se lasă așa până se pregătește umplutura.
Amestecăm brânza cu smântâna și untul (toate la temperatura camerei) până le omogenizăm bine.
Cu ajutorul unei spatule întindem crema, tăiem cubulețe
ardeiul și presărăm peste brânză. Rulăm usor, învelim rulada în folie de plastic și o lăsăm la rece până a doua zi.
Ingrediente
Indicații
Se scurge spanacul, după care se amestecă cu smântâna și galbenusurile.
Se adaugă făina, sarea, piperul, praful de copt și bicarbonatul.
Separat se mixează albușurile, până devin spumă. Se încorporează ușor peste restul compoziției.
Într-o tavă de aragaz acoperită cu hârtie de copt se toarnă compoziția și se coace pentru 15 minute la 180˚C.
Scoate foaia de ruladă cu tot cu hârtie și rulează ușor, se lasă așa până se pregătește umplutura.
Amestecăm brânza cu smântâna și untul (toate la temperatura camerei) până le omogenizăm bine.
Cu ajutorul unei spatule întindem crema, tăiem cubulețe
ardeiul și presărăm peste brânză. Rulăm usor, învelim rulada în folie de plastic și o lăsăm la rece până a doua zi.